AmanetOnline este un soft amanet cu ajutorul careia companiile de amanet pot automatiza gestiunea vanzarilor de bijuterii second-hand, a contractelor de amanet, precum si a tuturor celorlalte operatii legate de gestiune, contabilitate, bijuterii, lingouri, etc. AmanetOnline foloseste cele mai noi tehnologii informatice, punand pe primul plan usurinta de a realiza operatiile de catre angajatii caselor de amanet, precum si aducerea in timp real a rapoartelor despre activitatea firmei catre administratorul casei de amanet.

Avantajele unui sistem online fata de unul traditional

Mai intai, ce este un sistem software online? Un sistem software online este un program compus dintr-un server (programul central care gestioneaza cererile fiecarui client si unde se stocheaza datele) si unul sau mai multi clienti (programele cu ajutorul carora utilizatorul realizeaza diverse operatii asupra bazei de date).

De ce este mai bun pentru afacerea mea? Folosind software online nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu nicio latura tehnica – trebuie doar sa va faceti treaba cu programul. Pentru ca noi suntem cei care avem grija de securitate, asiguram timpii de functionare maximi, copiile de siguranta, actualizarile periodice si treburile legate de "persoana de IT". Astfel va puteti concentra asupra a ceea ce faceti cel mai bine, iar noi avem grija de restul.

Programele online sunt mai sigure. Cu programele traditionale, angajatii salveaza datele pe desktop-uri, laptop-uri, memorii USB sau discuri portabile. Nu e asa sigur cum pare. Laptop-urile se pot pierde sau fura, desktop-urile au rareori configurate programe care realizeaza copii de siguranta si, mai mult decat orice, este putin probabil ca statiile de lucru ale tuturor persoanelor implicate sa fie actualizate la zi cu ultimele programe de securitate si alte configurari de sistem. Atunci cand folositi AmanetOnline, datele dumneavoastra sunt stocate in servere de inalta clasa, sigure, intotdeauna actualizate la zi, cu copii de siguranta zilnice, aflate intr-un data center ultra modern si extrem de sigur.

Ne respectam promisiunile. Garantia produselor noastre suntem noi. Folosim produsele nostre proprii zi de zi. Si noi stocam datele noastre confidentiale si extrem de sensibile pe aceleasi servere folosite de clientii nostri. Avem incredere in intreaga noastra afacere impreuna cu produsele si politicile de securitate.

De oriunde si intr-un singur loc. Toate datele companiei dumneavoastra sunt centralizate si accesibile de oriunde v-ati afla, oricand, 24 de ore din 24. Aveti acces, cu securitate maxima, la informatiile legate de mersul afacerii dumneavoastra de oriunde si in cele mai mici detalii. De ce sa riscati lasand informatii importante pe vreun laptop sau memorie USB care pot ajunge la dispozitia oricui? Cand totul este stocat online, un astfel de pericol nu exista. Aceti acces la informatie de oriunde si oricand, iar aceasta este actuala (in timp real), sigura si afisabila dupa un anumit standard. Sigur, securizat, protejat de parole. Nimic la intamplare.

Zi de zi se realizeaza copii de siguranta asupra datelor dumneavoastra. Toate copiile de siguranta sunt impachetate pe servere speciale de backup.

Datele dumneavoastra sunt sigure si in siguranta cu noi. Serverele noastre sunt protejate de protocoale de securitate speciale si de camere de supraveghere. Sistemele de operare, software-ul si infrastructura serverelor sunt actualizate regulat. Traficul de date din reteaua noastra se desfasoara in spatele unui router de cea mai inalta clasa pentru a mentine datele dumneavoastra sigure.

Mereu cea mai buna versiune. Programele traditionale va obliga sa descarcati de pe internet si sa instalati diverse actualizari. In schimb, AmanetOnline se actualizeaza automat, fara sa faceti nimic. Veti folosi mereu cea mai noua si in acelasi timp cea mai buna versiune.

Nu aveti nimic de instalat, niciodata. Pentru a rula AmanetOnline nu trebuie sa descarcati nimic de pe internet si nu trebuie sa instalati nimic. Trebuie doar sa dati un click pe icon-ul AmanetOnline si sa va autentificati cu nume de utilizator si parola.

Software-ul AmanetOnline se potriveste cu orice sistem de operare. In general programele software sunt compatibile doar cu anumite arhitecturi. AmanetOnline ruleaza chiar si pe Windows XP.

Dumneavoastra controlati accesul la informatiile afacerii pe care o conduceti. Oricarei persoane cu care lucrati ii puteti crea un cont in programul AmanetOnline si ii puteti da anumite drepturi de folosire pentru diversele sectiuni din program. Astfel, operatorii din agentiile de amanet vor avea acces doar in agentia unde isi desfasoara activitatea, nu si la datele centralizate sau la alte agentii ale dumneavoastra. In plus, chiar si in cadrul agentiei in care activeaza, puteti selecta ce fel de operatii poate executa un operator. La fel, in cazul persoanelor cu acces in modulul de sediu, puteti selecta sectiunile in care are acces fiecare membru al companiei dumneavoastra.

Rapoarte in timp real, pe care le puteti vedea de acasa, de la birou, de pe drum, de pe plaja. Accesul la raportarile AmanetOnline il puteti avea de oriunde. Chiar si pe telefonul mobil. Informatiile va stau la dispozitie de oriunde aveti acces la internet si puteti sa va conectati la serverul AmanetOnline

Extensibilitate! Adaugarea de puncte noi de lucru si extinderea retelei dumneavoastra este simpla folosind AmanetOnline. Folosind AmanetOnline, va puteti creste si extinde afacerea foarte simplu si rapid. AmanetOnline lucreaza la fel cu 2, dar si cu 200 de agentii.

Colaborare usoara si comunicare rapida. In lumea afacerilor, informatia si modul de transmitere a acesteia face din ce in ce mai mult diferenta intre succes si faliment. In acest sens, este important ca toate persoanele din agentii sa lucreze cu informatii de ultim moment, configurabile din punctul central, destinate uneia sau mai multor agentii, impreuna sau separat. Mai mult, atata timp cat politica firmei dumneavoastra o permite, AmanetOnline face posibil ca orice persoana sa comunice si sa trimita mesaje, sugestii, alerte, atentionari, utilizatorilor de la celelalte agentii si/sau persoanelor din sediu.

Documente si rapoarte

Platforma AmanetOnline poate genera toate documentele de care aveti nevoie in activitatea de amanet (contracte) si vanzari (gestiune separata pe magazii: bijuterii, obiecte, lingouri, etc).

Detalii

Operatii disponibile

Cu ajutorul AmanetOnline, o casa de amanet poate realiza toate operatiile pe care le efectueaza in mod normal: crearea / prelungirea / achitarea / transferul unui contract, lucrul cu casa / banca, etc.

Detalii

Pachete si module

Licenta AmanetOnline este valabila pentru o singura agentie. Exista trei tipuri de pachete predefinite. Exista si posibilitatea achizitiei de module auxiliare (daca pachetul selectat nu contine aceste module).

Detalii