AmanetOnline este cel mai performant sistem de gestiune pentru casele de amanet din Romania. Sistemul software este dezvoltat in conformitate cu toate prevederile legale in vigoare si respecta in totalitate legislatia romana.

Sistemul software este online, iar managerii si administratorii au posibilitatea sa urmareasca si gestioneze, in timp real, parametrii agentiei/agentiilor de amanet, in orice moment doresc si de oriunde s-ar afla (in tara sau strainatate).

Avantajele AmanetOnline pentru clienti

Cel mai bun program de amanet. Datorita faptului ca sistemul software este online, administratorii si managerii pot urmari si gestiona in timp real parametrii agentiei/agentiilor de amanet in orice moment, de oriunde s-ar afla, in tara sau strainatate.

Operatiile sunt controlate de manageri. Toata activitatea agentiilor (realizare de contracte noi, achitari, prelungiri, transferuri) se poate urmari in orice moment al zilei, chiar si de pe telefonul mobil. Totul este disponibil instantaneu, fara nicio pierdere de timp, astfel incat doar administratorii sau managerii sa coordoneze aceste modificari per agentie sau global, direct de la sediu.

Orice parametru de functionare poate fi urmarit automat, de oriunde. Toti parametrii de functionare ai fiecarei agentii sunt controlati de la sediu, operatorii din agentii neavand nicio sansa sa comita erori sau sa incerce fraudarea firmei prin omiterea de contracte, false achitari sau inlocuirea obiectelor din contractele neonorate, etc.

Toata activitatea operatorilor din agentii este controlata de manager, direct de la sediu. Se poate urmari in timp real activitatea din agentii, la nivel global, per agentie sau chiar pe fiecare operator in parte, totodata fiind disponibile rapoarte de performanta si statistici grafice ale tuturor indicatorilor de lucru.

Operatiile realizate in cadrul unei agentii se regasesc in rapoartele individuale sau globale. Atat in cursul zilei, cat si la sfarsitul acesteia, administratorii sau managerii dispun de toate rapoartele de care au nevoie, fara ca agentiile sa iroseasca timp pentru a trimite catre sediu anumite documente sau fisiere de raportare.

Comunicare stransa intre operatori. Programul include un sistem de mesagerie prin intermediul caruia sediul poate comunica simultan cu operatorii din una sau mai multe agentii.

Transferuri sigure, monitorizate. Orice transfer care se poate face in program, atat de numerar, cat si de articole din contracte, este posibil sa fie monitorizat de la sediu, avand controlul asupra acceptarii/respingerii transferurilor de numerar si a avizelor de insotire si notelor de intrare-receptie generate automat.

Datele dumneavoastra nu se pot pierde niciodata. Casa de amanet va avea garantata siguranta datelor, indiferent de ce se intampla cu statiile de lucru din agentii sau cu calculatorul de la sediu. In acelasi timp, punem accent pe confidentialitatea tuturor datelor, aceasta fiind garantata prin contract ferm.

Contractele se gestioneaza foarte usor. Contractele active In cadrul activitatii de contractare la agentii, realizarea de contracte, achitarea , prelungirea si reinnoirea acestora sau platile partiale se pot configura astfel incat sa se muleze cat mai bine pe modul in care lucreaza casa de amanet care foloseste AmanetOnline. Obiectele ramase din contracte se pot transfera la sediu, unde se configureaza preturi de vanzare, iar apoi se pot vinde atat de la sediu, cat si din agentii, la bucata sau bulk; in cazul aurului, acesta se poate topi in lingouri care, dupa marcare, se pot vinde din magazie de lingouri; nici pierderile tehnologice implicate in procesul de topire nu sunt neglijate, acestea se pot gestiona separat de la sediu.

Libertate de actiune. Sistemul dispune de un modul distinct pentru operatii diverse, fiind posibila introducerea in registrul de casa a tuturor acestor operatiilor realizate. Cu ajutorul rapoartelor se pot oricand filtra si evidentia tipurile de activitate cele mai productive, acesta reprezentand pentru manageri un mecanism foarte eficient in luarea celor mai bune decizii.

Documentele emise se pot retipari oricand. Toate documentele generate de program se pot revedea si tipari oricand, atat de la agentie (pentru documentele emise in acea locatie), cat si de la sediu (orice documente emise, atat la sediu, cat si in agentii).

Contabilitatea se simplifica foarte mult si devine mai eficienta. Programul este pregatit complet si pentru prelucrarea datelor contabile rezultate din activitatile agentiilor. Prin apasarea unui singur buton se exporta articolele contabile complete si finale necesare pentru bilant si balanta, astfel ca activitatea de contabilitate este extrem de facila.

Optiune automata de schimbare a comisioanelor si preturilor afisate. Se poate opta pentru ca programul sa gestioneze automat o tabela electronica de afisaj sau un monitor/ecran/televizor, comisioanele si preturile oferite fiind afisate catre public in timp real. Astfel nu este nevoie sa se tipareasca si sa se schimbe manual aceste informatii.

Managerii sunt atentionati prin alerte imediat ce apare o neregula financiara. Managerii sau administratorii sunt atentionati imediat in cazul in care apar alerte legate de Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, alerte legate de soldul total din casa, sume asigurate din anumite locatii, sau alte alerte configurabile.

Fapt cert

Din ce in ce mai multe case de amanet au realizat faptul ca AmanetOnline este superior tuturor celorlalte solutii existente pe piata din Romania. Astfel, odata eliminati timpii morti, greutatea gestiunii in timp real si alte aspecte legate de eficienta in lucru, casele de amanet isi pot permite sa se gandeasca la eventuale dezvoltari si/sau extinderi in ceea ce priveste numarul de agentii, numarul de persoane in agentie, tipul de contracte si operatii pe care doresc sa le promoveze, etc.

In prezent un numar important de case de amanet folosesc AmanetOnline cu succes. Acest lucru este posibil datorita faptului ca indiferent daca vorbim despre 2 agentii sau 200 de agentii, AmanetOnline este la fel de performant, fiind capabil sa gestioneze rapid orice situatie, in timp real.

In atentia distribuitorilor

Va invitam sa le transmiteti clientilor dumneavoastra cat mai multe detalii despre AmanetOnline, acestia avand astfel posibilitatea de a intra in clubul select al caselor de amanet ce nu au niciodata grija sigurantei datelor, a modificarilor legislative, ce nu depind nici de o intreaga armata de oameni, si nici de un munte de hartii si documente fara sens. Este vorba despre companiile ale caror manageri au controlul total in ceea ce priveste monitorizarea in orice moment a gestiunii, activitatii si profitului. Acestora, AmanetOnline le va fi mereu un partener de nadejde.

Avantajele unui sistem online

Atunci cand folositi AmanetOnline, datele dumneavoastra sunt stocate in servere de inalta clasa, sigure, intotdeauna actualizate la zi, cu copii de siguranta zilnice, aflate intr-un data center ultra modern si extrem de sigur.

Detalii

Interfata pentru SEDIU

Sediul este punctul central al activitatii companiei, de aici se poate configura absolut tot modul de lucru al agentiilor, politicile de contractare, vanzare, operatii cu numerar, preturi de acces pentru operatori, etc.

Detalii

Interfata pentru AGENTIE

Toate operatiile disponibile operatorului de la agentie se pot face doar in limitele impuse de la sediu. Interfata pentru agentie este extrem de simplu de utilizat, durata familiarizarii operatorului cu aceasta fiind de maxim o ora.

Detalii