Ce spun clientii?

Silviu Grama, Administrator, Targu-Mures

Foarte buna colaborarea cu personalul de suport tehnic, carora le multumesc pentru profesionalismul si promptitudinea de care dau dovada in ceea ce priveste implementarea si intretinerea platformei la magazinele noastre. Cu siguranta o sa mai deschidem noi magazine beneficiind de programul dumneavoastra.

Mihai Dobrin, Director, Iasi

Totul a decurs fara cusur, de la primele intalniri pana la implementarea de soft amanet: exact ce imi doream, in timp util. Discutii telefonice exemplare, se face totul pentru multumirea clientului. Te poti baza pe acesti oameni.

Calin Olteanu, Administrator, Roman

Va multumesc pentru organizare, promptitudine si profesionalism. Am folosit licentele comandate in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii! Este cel mai bun soft amanet!

Gheorghe Mihail, Gestionar, Resita

Colaborare placuta cu Datagram. De cativa ani folosim acest cel mai performant program amanet si sunt foarte multumit. Navigarea este usoara, iar echipa Datagram este bine pregatita. Spor la treaba!

Catalina Zadovei, Director, Galati

Apreciez in mod deosebit promptitudinea de care dati dovada la solicitarile noastre.

Alexandra Manda, Director, Tecuci

Fără nicio problema, asa cum era de așteptat atunci când discutam de cel mai bun soft amanet.

Interfata pentru SEDIU

Sediul este punctul central al activitatii companiei, de aici se poate configura absolut tot modul de lucru al agentiilor, politicile de contractare, vanzare, operatii cu numerar, preturi de acces pentru operatori, etc.

Detalii

Interfata pentru AGENTIE

Toate operatiile disponibile operatorului de la agentie se pot face doar in limitele impuse de la sediu. Interfata pentru agentie este extrem de simplu de utilizat, durata familiarizarii operatorului cu aceasta fiind de maxim o ora.

Detalii

Pachete si module

Licenta AmanetOnline este valabila pentru o singura agentie. Exista trei tipuri de pachete predefinite. Exista si posibilitatea achizitiei de module auxiliare (daca pachetul selectat nu contine aceste module).

Detalii