Serverele AmanetOnline se gasesc in cel mai mare Data-Center din Bucuresti, acesta avand o infrastructura de tip cloud, cu acces inchis.

Astfel, putem oferi clientilor nostri aplicatii ce functioneaza extrem de rapid, trimit si primesc date in timp real si asigura securitatea datelor la cel mai inalt nivel posibil.

Datele nu pot fi pierdute de catre utilizatorii programelor noastre, pentru ca acestea nu se stocheaza pe statiile de lucru de pe care se opereaza in agentii, ci pe servere securizate, cu mecanisme de realizare automata de copii de siguranta.

Parteneriatul cu orice client se desfasoara astfel:

  • Clientul primeste un singur nume de utilizator si o parola presetata;
  • cu aceste date clientul se poate conecta la aplicatia-client si la server;
  • dupa conectare, utilizatorul poate modifica parola de acces primita de la noi si poate adauga si alti utilizatori (configurand si parolele aferente acestora) care vor avea diverse nivele de acces la agentiile/locatiile/sediul clientului;
  • din acel moment, noi nu mai avem acces la parolele utilizatorilor, acestea fiind criptate cu MD5 cu cheie pe 256 biti.

Orice sistem informatic trebuie sa posede cel putin un mod in care poate fi accesat si administrat de catre un manager (administrator) de sistem. Altfel, sistemul nu ar putea fi util pentru ca nu s-ar putea corecta, imbunatati si dezvolta, fiind doar o cutie neagra la care nimeni nu are acces. In cazul AmanetOnline, accesul la panoul de administrare al serverelor se face de catre o singura persoana, iar firma noastra garanteaza acest fapt prin clauzele de confidentialitate incluse in contractul dintre Datagram si fiecare client.

In eventualitatea cazurilor in care sunt necesare anumite ajustari ale programului sau bazei de date, acest tip de acces este foarte util, pentru cazurile legate de modificarea legislatiei, modificarea modului de calcul al diversilor indicatori ai aplicatiei sau dezvoltarea functionalitatilor acestuia. Intotdeauna, aceste operatii de gestiune a bazelor de date AmanetOnline se efectueaza de catre persoane instruite special si care sunt pregatite la cel mai inalt nivel pentru a executa astfel de operatiuni.

Intotdeauna vom asigura clientilor nostri servicii la calitate maxima, securitatea datelor avand un rol esential in modul de operare al Datagram si al solutiilor noastre.

Documente si rapoarte

Platforma AmanetOnline poate genera toate documentele de care aveti nevoie in activitatea de amanet (contracte) si vanzari (gestiune separata pe magazii: bijuterii, obiecte, lingouri, etc).

Detalii

Legislatie amanet

Toate operatiile pe care le vei efectua din cadrul platformei AmanetOnline vor fi acoperite de lege. In acest sens, am enumerat cateva articole de lege care reglementeaza functionarea caselor de amanet.

Detalii

Modulul de trimitere SMS

Modulul de trimitere SMS-uri este integrat intrinsec in platforma AmanetOnline. Astfel, odata activat acest modul, sunt disponibile cateva optiuni suplimentare, ce pot fi activate/dezactivate in orice moment.

Detalii