Modulul de trimitere SMS-uri este integrat intrinsec in platforma AmanetOnline. Astfel, odata activat acest modul, sunt disponibile cateva optini suplimentare, ce pot fi activate/dezactivate in orice moment:

  1. Optiunea ca platforma sa trimita automat in fiecare zi SMS-uri la zilele de nastere ale clientilor, cu un mesaj 100% personalizat/promotional al firmei dumneavoastra;
  2. Optiunea ca platforma sa trimita automat un SMS clientilor cu care ati incheiat un contract cu comision de administrare, cu o zi inaintea expirarii acelui contractului (mesaj 100% personalizat, exemplu cu datele contractului, mesaj de tipul "va asteptam" etc);
  3. Puteti alege anumiti utilizatori definiti in cadrul platformei, care pot primi la sfarsitul fiecarei zile un SMS cu date despre activitatea firmei din acea zi (exemplu: contracte noi, comisioane, etc).

Mod de lucru


Achizitie SMS
Odata activat modulul, se achizitioneaza un anumit numar de SMS-uri. Din acest pachet de SMS-uri, programul va trimite SMS-uri conform optiunilor definite in sectiunea Configurari.


Rapoarte detaliate
Aveti la dispozitie in orice moment rapoarte in legatura cu numarul de SMS-uri trimise, destinatarii la care au fost trimise SMS-uri, numarul de SMS-uri consumate si cele ramase disponibile.


Libertate de miscare
In orice moment se pot activa sau dezactiva oricare dintre optiunile disponibile. Rapoartele legate de actvitatea de trimitere de SMS-uri se gasesc in sectiunea Rapoarte si contin date actualizate in timp real in legatura cu trimiterea de SMS-uri.

Costul SMS-urilor se poate recupera (si chiar scoate venit suplimentar) din comisioanele de administrare ale contractelor.

Activarea modulului de trimitere SMS dureaza o zi, este gratuita, dar presupune achizitia a unui numar de minim 500 SMS-uri.

Documente si rapoarte

Platforma AmanetOnline poate genera toate documentele de care aveti nevoie in activitatea de amanet (contracte) si vanzari (gestiune separata pe magazii: bijuterii, obiecte, lingouri, etc).

Detalii

Operatii disponibile

Cu ajutorul AmanetOnline, o casa de amanet poate realiza toate operatiile pe care le efectueaza in mod normal: crearea / prelungirea / achitarea / transferul unui contract, lucrul cu casa / banca, etc.

Detalii

Pachete si module

Licenta AmanetOnline este valabila pentru o singura agentie. Exista trei tipuri de pachete predefinite. Exista si posibilitatea achizitiei de module auxiliare (daca pachetul selectat nu contine aceste module).

Detalii